marți, 9 martie 2021

Concursul Online ,,#StauAcasăşicâştig” ediția a 2-a.

Echipa HermannstadtFest face o provocare pentru toți copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 6-25 de ani să participe gratuit la concursul online  ,,#StauAcasăşicâştig” ediția a 2-a.

Concursul online  ,,#StauAcasăşicâştig” ediția a 2-a  este organizat de Asociația Domy Music Star în colaborare cu Palatul Copiilor Sibiu  si va avea loc în perioada 15 martie - 30 aprilie 2021.

Concursul este GRATUIT și face parte din cadrul Festivalului Internațional HermannstadtFest.

Toți concurenții sunt evaluați de un juriu profesionist.Ne rezervăm dreptul de a selecta concurentii care vor participa la acest concurs.

 Ce aveți de făcut?

1.      Sa vă filmati cu telefonul interpretând acasă/la studioul de canto un cântec (muzică ușoară/populară) și apoi pană în 14 aprilie ora 23:59 să-l încărcați pe contul vostru de facebook cu etichetarea contului festivalului HermannstadtFest  https://www.facebook.com/FestivalulInternationalHermannstadtFest  

(Vă rugăm nu puneți link youtube. Filmări din concursuri/spectacole nu sunt acceptate). INTERPRETAREA TREBUIE SĂ FIE LIVE, FĂRĂ MICROFON , FĂRA EFECTE SPECIALE PE VOCE FARĂ  A FOLOSI HOME STUDIO RECORDING !)

2.      În postare puneți numele, prenumele, vârsta, orașul , profesorul si textul #StauAcasășicâștig. Postarea trebuie sa fie publica

3.      Dați like paginii https://www.facebook.com/HermannstadtFest.Sibiu

4.      Dați like paginii  https://www.facebook.com/AdrianOrdeanOfficial

5.      Abonati-vă la canalul Youtube https://www.youtube.com/adrianordean1951

Grupele de vârstă sunt următoarele pentru fiecare secțiune în parte ( Se va lua in considerare varsta implinita in 1 martie 2021):

-          5-8 ani

-          9-12 ani

-          13- 16 ani

-          17-25 ani

Dacă o grupă are mai puțin de 8 concurenți, se va comasa cu una din grupele apropiate care are mai puțini concurenți.

Membrii juriului sunt :  Dl. Adrian Ordean, Dl . Bogdan Dragomir, Dl. Daniel Vecsei, d-na Rodica Popa Comăniciu, D-na Denise Ordean , d-ra Dominique Simionescu, d-ra Iulia Perpelea, d-ra Špela Jezovšek, d-ra Cristina Posa, d-ra Bianca Crișan.

Se vor acorda următoarele premii:

-          Trofeu care constă în participare gratuită la secțiunea de interpretare din cadrul Festivalului Internațional HermannstadtFest care are loc în perioada 25-27 iunie 2021 la Sibiu.

-          Premii 1 cu excelență, care constau în participare în finala Festivalului Internațional HermannstadtFest. Taxa de participare va fi redusă cu 20 %

-          Premii 1,2,3 

-          Premii  Speciale

-          Mențiuni  

-          Diplome de participare

 

Se poate posta în perioada 15 martie - 14 aprilie ora 23:59  . În 30 aprilie vom afișa rezultatele.

PS. Un concurrent poate participa la o singura sectiune.Concurentii care vor sa participe la Festivalul International HermannstadtFest la  amandoua sectiunile vor  aplica pentru sectiunea muzica usoara , apoi vor lua legatura cu organizatorii pentru inscrierea la muzica populara.

Toți concurenții primesc diplome digitale.

Câștigătorii nu sunt obligați să participe la Festivalul Internațional Hermannstadtfest .


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu